Føreropplæring kl BE og B96

Føreropplæring kl BE og B96

Føreropplæring klasse BE og B96   (personbil med tilhenger)

Opplæringen i klasse BE og B96 har også fire trinn. Trinn 1 blir dekket ved at du har opplæring i klasse B. Det er viktig å ha nådd målet for et trinn for å ha godt utbytte av opplæringa på det neste.

Obligatorisk opplæring
En del av opplæringa er obligatorisk, disse timene må du ta på trafikkskole. Andre deler kan du velge og du vil ta på trafikkskole eller privat.

Gode råd

  • Samarbeid med trafikkskolen fra starten av opplæringa!
  • Ta timer på trafikkskolen før du øver privat! Da lærer du raskere, og det blir trygt å øvelseskjøre privat.

Nytt i 2013:

  • Med ny kode 96 til førerkort klasse B kan du kjøre bil og tilhenger som til sammen har tillatt totalvekt 4250 kg. Du får førerkort i klasse B kode 96 ved å ta minst 7 timer obligatorisk opplæring uten å måtte gå opp til førerprøve. 
  • Opplæringen i klasse BE omfatter heretter minst 7 timer. For å få førerrett i klasse BE, må du fremdeles gå opp til førerprøve.

Ta kontakt

Messenger

Medlem av:

Norges Trafikkskoleforbund-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker gerds.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Gerds Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn